Halloween met Aquabeads geplaatst op 1 oktober 2021

Halloween met Aquabeads

Met Aquabeads kan je leuke Halloweendecoratie maken. Welke maak jij?


Leuke Halloween decoraties maak je natuurlijk zelf met Aquabeads waterkralen! Je kan een patroontje opzoeken door op Pinterest te zoeken naar Aquabeads Halloween. Maar je kan natuurlijk ook zelf creatief zijn en wat bedenken!

Aquabeads zijn kralen die op een legbordje worden gelegd..net als strijkkralen. Alleen bij Aquabeads gebruik je alleen water en geen strijkijzer! Leg je figuurtje met de speciale aquabeads parelpen op het legbordje. Met dit kan je meerdere kralen leggen van 1 kleur.. super handig! Je hebt losse legbordjes maar er zijn ook legbordjes met fliptray. Daar zit een extra plat klepje bij waarmee je je gelegde werk kan verplaatsen . En zo kan je meteen weer verder!

Je gebruikt een handig sprayflesje waarmee je de kralen als ze op het legbordje klaar zijn besproeit. Een kwartiertje en dan is het werkje aan de bovenzijde droog. Grotere werkjes laat ik vaak langer drogen en test ik tussendoor of ze al los willen mocht je alleen een legbordje hebben.

Laat je figuurtjes goed drogen en bewerk ze dan bv. op een stuk papier, hout, karton met een echte Halloween scene. Of plak ze vast met een touwtje aan een stok of hang ze in takken. Je kan er ook een kijkdoos van maken, geef de figuurtjes een klein dopje of klei als steuntje voor in de schoenendoos-kijkdoos. Veel knutselplezier! Deel jij ook met ons jouw Aquabeads creaties.. we zijn heel benieuwd!

Hieronder kan je de beginnersstudio zien waarmee een kind goed van start kan gaan.. Een losse kralenset is een super aanvulling om zelf je eigen creaties te maken!

Hieronder nog een aantal leuke tips om te maken met Aquabeads!
Hieronder nog 3 leuke Halloween kinderboekentips!

#halloween #aquabeads #waterkralen #heks #pompoen #vleermuis #spin #spinnenweb #spook #creatief #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: vrijdag 1 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *