Handpop dier maken zonder naald en draad van Ses Creative geplaatst op 5 februari 2023

Handpop dier maken zonder naald en draad van Ses Creative

Wil je ook een handpop maken? Ga dan aan de slag met dit gave pakket van Ses Creative!


In de gastouderopvang zijn de kinderen fan van de leuke complete dozen van Ses Creative. En ze testen de dozen met veel plezier uit! De doos in dit blog: “Easy Loops-handpuppets” was een doos die gastouder Ineke zelf had aangeschaft.

Het zijn handpoppen die je zelf kan maken. Je bent er geen naald en draad voor nodig, dus ook al geschikt voor de jongste deelnemers! In de doos zit een egel en een leeuw handpop. Het meisje uit de opvang koos voor de egel.

Het idee is dat je de voor en achterzijde van een handpop vastzet met een strikje. Dit strikje is een stuk t-shirt stof in verschillende kleurtjes.

Gastouder Ineke vertelt: Ik heb de lintjes geknipt. Het 5jrg meisje heeft alles zelf geknoopt. En ook heel erg knap het kleurpatroon goed gevolgd.

Deze twee schattige handpoppen kun jij helemaal zelf maken zonder naald en draad. De leeuw en de egel bestaan uit verschillende vilt onderdelen. De manen van de leeuw en de stekels van de egel kun je maken van de vijf kleuren T-shirt garen. Breng de diertjes tot leven en maak ze klaar voor hun eerste avontuur!

Eigenschappen:

  • Easy naaien, zonder naald en draad
  • Knoop en plak zelf 2 handpoppen in elkaar
  • Bepaal je eigen kleurencombinaties
  • Duidelijke instructies

Klik hier om dit pakket van Ses Creative te bestellen in de webshop!

Dit zit er allemaal in deze doos

Hieronder nog een 3-tal Ses Creative dozen die uitgetest zijn in de gastouderopvang bij Ineke van der Linde.

Klik op de link onder elke foto!

#sescreative #ses #handpop #handpoppen #egel #leeuw #creatief #knopen #gastouderopvang #kinderactiviteiten #verjaardagstip #verjaardagscadeautje #kinderfeestje #knutselpakket #creametkids


Gepost op: zondag 5 februari, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *