Kat schilderijtje met glittersteentjes! geplaatst op 14 april 2023

Kat schilderijtje met glittersteentjes!

Knutsel een mooie kat of ander dier met deze leuke glitterstenen mix!


Er mocht weer een superleuke glittersteen-set uitgetest worden! En dit keer met allemaal kleine gekleurde steentjes, kattenpootafdruk en poezenkopjes! Een vrolijk mix die Glitterbaas erbij in het assortiment heeft. Als ondergrond een houten wandbordje. ( Wibra) Heb je dit niet dan kan je ook een rond stuk dozen karton gebruiken!

Je verdeelt de grotere vormpjes over het oppervlak. En daar tussen vul je het op met kleinere mini steentjes. Dat geeft een leuk effect. Zo heb je een leuke knutsel en activiteit en meteen een schattig schilderij cadeautje!

De buitenzijde heb ik bewerkt met Collorall 3D liner. Hiermee kan je een mooi opvullend zwart randje creëren zodat de vorm van de glitterkat wat strakker wordt.

Benodigdheden:

  • Vierkant of rond houten schilderijtje ( Wibra) Of gebruik dik dozen karton en knip een vorm uit.
  • Glitterbaas Purrrfect mix. ( Klik hier voor alle keuzes )
  • Witte hobbylijm/tacky glue
  • Potloodje of pickup tool ( klik hier )
  • 3D liner Colorall zwart ( Klik hier )
Teken een kop van een dier naar keuze. Je hebt alleen de buiten contouren nodig van je vorm. ( indien er belang bij is, wil ik de vorm wel in een PDF hier neer zetten)
Gebruik de witte bijgeleverde lijm of tacky glue. Verdeel per gedeelte de grootste vormpjes en dan opvullen met kleine steentjes. Er is een klein potloodje bij waarmee je de glittersteentjes kan oppakken. ( zie ook hier )
Per deel werk je zo verder. De lijm droogt niet snel dus het geeft je genoeg tijd om elk deel goed op te vullen.
Deze zwarte vormpjes komen uit een andere glittermix die ik nog had. Je kan ook ogen tekenen en met behulp van de glittersteentjes accentueren. Of gewoon beplakken met wiebeloogjes.
Hier de kat nog afgewerkt met een neusje en snorharen. Dit kan ook gewoon met glittersteentjes of je geeft de kat geen herkenbare invulling.. alles kan!
Met behulp van 3D Liner ( Collall) breng je een laagje zwarte kleur aan. Dit geeft een 3D effect. Je kan ook zien dat de lijm inmiddels van wit naar transparant is opgedroogd!
Hang je schilderijtje op of geef het als cadeau. Ook leuk om te maken op een kinderfeestje!

Bekijk hier leuke knutselpakketjes van Glitterbaas . Klik op de klikbare link onder de foto’s!

Hieronder vind je de verzamelde werkjes van Crea met Kids en De Knutseljuf met verschillende glittermixen!

#glittersteentjes #glitters #colorall #glitter #diamondpainting #glitterbaas #poes #kat #schilderijtje #3dliner #creametkids


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *