Paasei doosje bewerken met glittermix geplaatst op 6 april 2023

Paasei doosje bewerken met glittermix

Maak met leuke glittermixen een persoonlijk presentje! Het is erg leuk om te maken!


Leuk zijn de glitters van Glitterbaas. Daar hebben ze verschillende samengestelde mixen met allerlei soorten mini steentjes en vormpjes in een bepaald thema. Het thema van de nieuwste mix is: Cherry Berry. Deze mix, heeft schattige mini kersjes en allerlei rode en groene steentjes.. En niet te vergeten kleine mini bijtjes.. Glitterbaas stuurde deze mix toe om alvast er iets mee te creëren en uit te proberen.

Voor de gelegenheid had ik nog een ovaal houten doosje. Erg leuk om te bekleden met steentjes! Het is een soort Diamond Painting wat je hiermee doet. ( maar dan zonder patroon en met je eigen fantasie) Je brengt een witte lijm op uit een tube. Deze lijm is redelijk dik vloeibaar en daarin kan je met een potloodje met speciale punt steentjes in drukken. Het potloodje helpt je om de steentjes makkelijk op te pakken.

Je verdeelt de grotere vormpjes over het oppervlak. En daar tussen vul je het op met kleinere mini steentjes. Dat geeft een leuk effect. Rond de Paasdagen is zo’n doosje ook erg leuk om te maken met een inhoud van chocolade paaseitjes. Zo heb je een leuke knutsel en activiteit en meteen een schattig cadeautje!

Je hebt nodig: doosje, lijm ( transparant drogend) speciaal potlood, Cherry Berry Glittermix. ( binnenkort verkrijgbaar, bekijk ondertussen hier alle andere glittermixen bij Glitterbaas )
Werk deel voor deel . Breng ruim lijm op en werk op dat stuk de steentjes in de lijm met het potloodje.
Verdeel de grotere vormpjes zodat je een leuke verdeling krijgt!
De lijm is hier nu nog wit, maar het droogt transparant op!
Laat gerust een geruime tijd drogen.
Hier zie je dat de de lijm is opgedroogd, en dus transparant oogt!

Handige shoptips om te kunnen bewerken met de glittermixen!

Leuke variaties om te maken met glittermixen!

#glittermix #paasei #knutseltip #glitterbaas #glittermix #cherryberry #diycadeautje #diy #kinderfeestjetip #creatiefmetglitters #creametkids


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *