Kinderboekfiguur Boer Boris houten vrachtwagen pimpen geplaatst op 30 april 2021

Kinderboekfiguur Boer Boris houten vrachtwagen pimpen

Ken jij de boeken van Boer Boris? Dan vind je deze vrachtwagen van hem vast heel leuk!


Wist je dat kinderboek figuur Boer Boris heel wat voertuigen tot zijn beschikking heeft staan? Boer Boris is een populair kinderboek onder de jonge lezertjes. Er gebeurt altijd wel wat waarover met de mooi geïllustreerde platen over gepraat kan worden. Je kan met dit boek veel leergebieden behandelen bij kinderen. Dat betekent dat je heel interactief kan werken met kinderen. Je kan de kinderen het verhaal laten vertellen als je het eens hebt voorgelezen. Praat over wat de kinderen zien op de tekeningen. Hoeveel van iets zie je op een tekening? Wat kan je ermee? Misschien hebben de kinderen zelf een eigen voorbeeld?

Om kinderen te stimuleren in het verhaal, maakte gastouder Ineke van der Linde deze versie van een houten vrachtwagen die ze via Trixx Creatief mocht bewerken. Ze koos ervoor om het te verven in combinatie met decopatch.

Bekijk hier Boer Boris vrachtauto


Gepost op: vrijdag 30 april, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *