Prentenboek ontwerpster Coco Chanel ontwerp je eigen parfumfles uitvoering en etiket geplaatst op 16 augustus 2020

Prentenboek ontwerpster Coco Chanel ontwerp je eigen parfumfles uitvoering en etiket

Een bijzonder verhaal uit de geschiedenis van Coco Chanel die als ontwerpster veel bereikt heeft. Een groot item uit haar tijd was ...


Graag deel ik met jullie het prentenboek van Coco Chanel. Dit boek is geschreven door: Maria Isabel Sanchez Vegara (Ana Albero) De uitgever is: De Vier Windstreken. Dit prachtige boek gaat vrouwen die in de geschiedenis veel hebben betekend voor de tijd van nu. Coco Chanel was anders in haar tijd en viel hierdoor op. Haar ontwikkeling tot grote ontwerpster ging door tegenstand niet vanzelf. Maar ze bereikte veel en dat lees je in dit mooie boek.

Het leek me leuk om bij dit boek van Coco Chanel een parfum knutsel te maken. Ik heb daar een template voor gemaakt. Het idee is dat kinderen zelf op “de stoel van de ontwerpster”gaan zitten. Kies je eigen kleur, patroon, motief voor je parfumfles. Bedenk je eigen etiket met de initialen van jezelf ( zoals Coco Chanel dat ook doet CC ) In de geknutselde parfumfles zit ook een soort vloeistof die je wat kunt verplaatsen met je vingers. Je kan er natuurlijk je eigen draai aan geven. Je kan deze fles ook op een doosje plakken zodat hij kan staan. Kortom, wees de ontwerper/ ontwerpster van je eigen parfum fles!

Ga hier naar het Boek van Coco Chanel en ontwerp je eigen parfumfles incl. gratis template


Gepost op: zondag 16 augustus, 2020

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen