Maak je eigen soort glas in lood decoratie met een peeloff stickerset geplaatst op 14 oktober 2021

Maak je eigen soort glas in lood decoratie met een peeloff stickerset

Een leuke decoratie maken voor je zelf als cadeau? Maak 1 van deze gave setjes!


Het zijn stuk voor stuk leuke diy pakketjes! Ik heb het over pakketjes waarbij je een ondergrond hebt waar een prachtige zwarte peel off sticker op past. Deze kan je inkleuren naar je eigen idee zodat het lijkt als je een soort glas in lood schilderijtje hebt gemaakt!

In elk pakketje zit een onderboard waarop de peeloff sticker wordt geplaatst. Deze is gedetailleerd en haal je voorzichtig los met een pincet of vinger van het stickervel. Dan plaats je deze op het onderboard en je werkt van binnen naar buiten als je de sticker voorzichtig er op aan brengt. Je kan zelf bepalen waar je de kleinere onderdelen van de sticker kan plakken.

In elk pakketje zitten ook 7 permanent markers. Je kunt hiermee de afbeelding in kleuren met de kleuren die je mooi vind in je schilderijtje. Geef als je kleurt de afbeelding wel even de tijd om goed te drogen voordat je je hand of arm er toevallig op legt.

Heb je alles ingekleurd ? Dan is je schilderijtje klaar. Je kan kiezen om een schilderij op te vullen met een kleur, stipjes, streepjes of laat het gewoon blanco. Bij de onderstaande schilderijtjes heb ik bij eentje ook de gehele achtergrond opgevuld.

Er zit ook een speciale standaard bij die je achter je schilderijtje kan plakken. Wel zo leuk om lekker te genieten van je eigen creativiteit!

Deze mooie JEJE product Papegaai -stickerset is hier te bestellen -Klik hier

Deze mooie JEJE Product vlinder-stickerset is hier te bestellen -klik hier

Deze mooie JEJE product mandala -stickerset is hier te bestellen -klik hier

Hieronder een aantal leuke creatieve ideetjes om te maken!

#tekenset #peeloffsticker #papegaai #vlinders #mandala #kleuren #decoratie #creatief #glasinlood #ontspanning #jejeproducts #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: donderdag 14 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *