Papieren bordje lama geplaatst op 25 september 2021

Papieren bordje lama

Knutsel een lieve lama, makkelijk en snel! Leuk als decoratie voor je Lama kinderfeestje bijvoorbeeld, of om in je slaapkamer te hangen!


Door De Knutseljuf Ede

Een schattige vrolijke lama kan je al knutselen met één papieren bordje! Je hoeft geen verf te gebruiken, want de lama is gewoon wit! Alleen een schaar, lijm, wat wattenbolletjes, grappige lintjes en 2 stiften heb je nodig om deze lam te knutselen. Wil je weten hoe? Lees dan gerust even verder!

Deze knutseltip met de bijbehorende materialen was één van de acht knutseltips die je in de knutseldoos van Knutselbox.nl kan vinden. Elke 2 maanden kan je er een complete knutseldoos bestellen, zodat je altijd creatief bezig kunt zijn, zonder te zoeken naar de benodigde materialen. Je kan er een abonnement nemen, maar gewoon losse knutselboxen bestellen kan ook.

In de doos zitten echt leuke knutseltips inclusief de materialen, waaronder ook de printables voor de dierenblokken, die wij eerder hebben gemaakt. Nu gingen we aan de slag met het knutselen van de lama. Wat vind je van onze versie?

Knip de zijkanten van het bordje, dit worden de oren van de lama! Lijm ze bovenaan, aan de achterkant van het bordje, vast. Zo, nu kan je lama alvast horen!

Teken dan met zwart en/of blauwe stift het snuitje en de ogen. Plak wattenbolletjes op zijn koppie, tussen de oren. Ook heel makkelijk dus! Zelfs voor de allerkleinste kinderen is dit te doen. Plak ook watjes op zijn hals, en wikkel daar lintjes om. Op de lintjes lijm je hier en daar wat kleine pomponnetjes.

Onze lama is klaar! En zo te zien, is hij zelf ook erg blij, met zijn witte krullen en mooie halsbandje! Veel knutselplezier allemaal! Het zou leuk zijn, als je hier rechts nog even een reactie achterlaat, hoe je deze knutsel uit de Knutselbox vindt, want daar zijn wij erg benieuwd naar!

Krijg je niet genoeg van Lama’s knutselen? Bekijk dan hier nog meer Lama knutsels. Klik op de foto om meer te zien.

Ben jij een echte, echte lama-fan? Dan vind je hieronder nog enkele leuke lama shoptips.

#lamaknutselen #lama #knutselen #papierenbordje #kleuters #knutselenlama #creatiefmetkinderen


Gepost op: zaterdag 25 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *