Strijkralen uil en pompoen maken geplaatst op 21 oktober 2021

Strijkralen uil en pompoen maken

Regenachtig weer buiten? Ga aan de slag met deze leuke strijkkraal patroontjes!


Het is er echt weer voor.. lekker binnen creatief bezig met strijkkralen! Een vorige keer maakten we uit de Knutselbox.nl een leuke spin in een web en pompoenen , en een herfst schatkist . Het waren 3 van de 8 knutselactiviteiten die je kan maken met een complete knutseldoos. In die doos ( Hallo Herfst) zitten alle toebehoren en vele leuke extra’ s. In deze box zitten zowel Herfst knutsels als Halloween knutsels. Vandaag maken we een uil en een pompoen van strijkkralen.

Er is een duidelijk kleurenpatroon bij en een legbordje. Je haalt de kraaltjes uit het bijgeleverde zakje en doet deze bij voorkeur in een bakje. En dan kan je aan de slag! Leg het patroon onder het legbordje. Op deze manier leg je de uil en de pompoen, al moet je soms wel even goed tellen hoor!

Eenmaal klaar , pak je het bijgeleverde strijkpapier en legt deze over je uil of pompoen. Nu strijk je een aantal minuten over je vorm heen. Even spieken tussendoor of het goed gaat en dan af laten koelen.

Tips: Je kan een dun draadje op je uil/pompoen leggen en deze laten versmelten met de kralen. Of je haalt draad door de strijkkraal oogjes heen. Hang ze aan een tak of zet ze voor je raam!

#strijkkralen #herfst #dieren #knutselbox #creatief #fijnemotoriek #pompoen #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: donderdag 21 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen