Toffe spelletjesdoos: Wrap & Go voor thuis en onderweg met Ses Creative! geplaatst op 26 mei 2023

Toffe spelletjesdoos: Wrap & Go voor thuis en onderweg met Ses Creative!

Een spelletjesdoos met 3 toffe spellen voor thuis of onderweg!


Drie superleuke spelletjes in 1 doos. Een toffe spelletjes doos voor thuis of onderweg : Ses Creative Wrap&Go. Deze spelletjesdoos is een echte aanrader voor een echte spelletjesmiddag. Thuis maar ook juist als je een dagje weg gaat of op vakantie. Leuk spel om het gehele gezin samen te spelen, en het is ook makkelijk mee te nemen.

Deze Ses Creative spelletjesdoos was een een leuke verrassing voor de kinderen in de gastouderopvang van Ineke van der Linde.

Gastouder Ineke vertelt: Wrap &Go is een hele handige compacte doos met 3 spellen. Daarom is dit superhandig mee te nemen op reis/camping/picknick. Wij hadden de versie met Ludo, Speedblock en Kwartet. Voor 3 spellen-in-1 valt de prijs mee. Speedblock hebben wij tot nu hier elke dag nog gespeeld. Ludo en kwartet wanneer het hier qua groepssamenstelling zo uitkwam. Wanneer een doos zo vaak er weer bijgehaald word is het dus wel een succes.

Klik op de foto of deze link om deze gave doos te bestellen in de webshop!

De perfecte speelset voor onderweg, op reis of thuis. Wrap&Go is een vrolijke serie, waarbij het speelbord van textiel eenvoudig kan worden opengevouwen. Het bevat verschillende elementen van 3 spellen. Ben je klaar met het spel? Vouw dan eenvoudig het speelveld, met fiches en onderdelen simpel weer op. Eenvoudig en compact om zo altijd mee te kunnen nemen. Deze Wrap&Go bestaat uit Ludo, kwartet en speed blocks. Het komt met 16 houten pionnen in 4 kleuren, een dobbelsteen, metalen hotel bel en 32 kwartet / speed blocks kaarten.

Kijk hier wordt er met veel plezier gespeeld met het spelletje : Speedblock!

Gastouder Ineke: ik heb dit spel ook met 3 meisjes tegelijk gedaan. En wat super gaaf om te ontdekken hoe de meisjes verschillend de blokjes neer zetten.
En dit spelletje vonden de kleintjes ook superleuk.

Even een kort filmpje van het spel Speedblock..

Speedblock en daarnaast kwartetten met handige tip voor de kinderen!

Met Speed Blocks was dit meisje meestal sneller dan ik.
Wij hebben samen zitten kwartetten. En niet alleen samen…….maar zelfs met Oma en Mama samen. Zij konden niet naar huis voordat dit meisje ook met hen een potje kwartet hadden gespeeld. Een handig hulpmiddel voor al die losse kaarten is dan gewoon heel simpel een eierdoos als kaartenstandaard om voor een kind het overzicht te houden.

En hier wordt met een handig stoffen speelveld Ludo gespeeld!

Ook is LUDO hier al gespeeld. Heel knap dat het 5 jrg meisje het zelf kon. Maar ook knap dat met een klein beetje hulp de 3jrg peuters ook mee konden spelen.

Hieronder vind je nog een aantal leuke dozen van Ses Creative om mee te spelen. De link onder de foto is aanklikbaar!

#sescreative #ses #wrap&go #spelletjesdoos #spelletjeopreis #spelletjeonderweg #ludo #speedblock #kwartet #speldoos #creametkids #gastouderopvang

Ses Creative inspiratie – Klik hier

Gepost op: vrijdag 26 mei, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *