Huisje voor hippe vogeltjes geplaatst op 5 september 2021

Huisje voor hippe vogeltjes

Wil je een leuk vogelhuisje maken? Pimp hem dan met hobbyverf en parel stip pennen!


Ook sommige vogeltjes willen in hippe huisjes wonen. Vooral als er er een langere tijd in willen verblijven, tijdens gure herfstdagen, tijdens de opvoeding van de kinderen of bij koude winterdagen. Voor alle vogels die van metallic roze houden, én van decoratieve pareltjes, is dit huisje geverfd. Zojuist is het op een knus plaatsje aan de boom gehangen. Ben benieuwd of het verhuurd wordt, het is echt niet duur en het huisje staat al op Funda4Birds aangeboden.. spannend!

Liever een blanco huisje? Of een huisje in bruin, donkerblauw of in cementlook voor aan de schouw? Hieronder vind je het houten vogelhuis adresje, waar je het zonder kleurtje krijgen kan. Vind je het leuk om te zien, hoe dit eigenaardige geverfde huisje tot stand kwam, en welke verf enzo wij gebruikt hebben? Blijf dan nog even hangen 🙂

Lees hier meer over de huisjes in het blog van de Knutseljuf Ede

Hieronder vind je de gebruikte materialen voor dit vogelhuisje. Deze kan je allemaal bestellen op de website van Trixxcreatief. Gebruik daar de code: CREAKIDS en ontvang een leuke verrassing bij je bestelling!


Gepost op: zondag 5 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen