Monster Jenga spel geplaatst op 14 januari 2022

Monster Jenga spel

Een Jengaspel in een monsterthema? Lees gauw wat meer over deze leuke activiteit!


Wat is een leuke Jenga toren! O zo jammer niet meer verkrijgbaar bij Ikea. ( Naam : Lustigt ) Dat neemt niet weg dat je deze toren wel in wat kleiner formaat kan aanschaffen. Je kan ze dan bv. met stickers in het thema van je keuze aanpassen.

De onderstaande Jenga toren is al bekleed met ogen , mond , armen van een monster. Dus meteen een toepasselijk idee. Onderstaande toren is in het bezit van gastouder Ineke van der Linde. Zij schaft zo nu en dan dingen aan, maar zet ze multifunctioneel in. Dat kan je dus zelf ook doen met bv. een blanco Jenga toren van hout. Of bouw zelf wat met verschillende maten dozen. Dozen kan net als blokken stapelen. En probeer er maar eens eentje tussen uit te halen zonder dat de toren om valt.. dat is spannend.

Door er een thema aan te geven , maak je het extra passend en uitdagend in het thema. Houd de monsters bij elkaar in de toren want anders ontsnappen ze allemaal! ( en de toren valt om) Een leuke combinatie van gezonde spanning, geduld en humor!

Doe je het spelen buiten? Dan ben in de buitenlucht meteen lekker bezig en hebben de kinderen een toffe bezigheid om zich mee te vermaken met deze uitdaging!

Samen met de BSO houden wij onze “gevangen” monsters (met grote handen, staarten, ogen) fijn onder controle in de grote JENGA-toren (IKEA).

Wil je graag ook een Jenga soort spel hebben? Laat je dan eens inspireren door de verschillende modellen hierin. Er zijn merkloze soorten en ook grote outdoor versies. Het is een spel wat erg leuk wordt gevonden door kinderen. De onderstaande stickers kan je evt, voor een spel als bovenstaand gebruiken om ook het een monster thema te geven.

#monster #monster #monsterspel #monsteractiviteit #jenga #toren #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: vrijdag 14 januari, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *