Na! Na! Na! Surprise Diamond Painting geplaatst op 2 oktober 2021

Na! Na! Na! Surprise Diamond Painting

Schattige Na Na Na poppetjes versier je nu zelf met piepkleine diamantjes!


Door De Knutseljuf Ede

Ben jij ook een echte fan van de Na Na Na poppetjes met die schattige grote ogen en leuke dieren? Dan vind je het vast ook heel leuk om kleine strasssteentjes te plakken en mooie Na Na Na kaarten er mee te maken!

Deze kinderknutselset met 650 kleine ienie mini diamantjes is super leuk om te doen!

In de set zitten 4 superschattige afbeeldingen van de poppetjes, een fijne tool om de steentjes mee op te pakken, een handig sorteerbakje, 2 standaardjes om 2 poppetjes rechtop te laten staan en dan nog de verschillende kleuren diamantjes. Superveel!

Natuurlijk, je moet er een beetje geduld mee hebben, maar daarom is het juist een goede motoriek-oefening voor kinderen. De kleurtjes zijn op de kaarten al aangegeven, dus het is zeker niet te moeilijk!

Wij hebben het setje natuurlijk ook gemaakt, en Diamond Painting was niet alleen leuk maar zelfs ook ontspannend om te doen. Steentjes oppakken met de tool gaat ook wonderbaarlijk goed, maar vergeet niet om eerst de tool in de wax te prikken. Door de wax blijven de steentjes supergoed kleven en kan je ze op de juiste plek op het poppetje weer vastplakken.

De poppetjes staan nu te schitteren in de slaapkamer! Het is een leuke knutselset om cadeau te geven (vanaf 5 jaar) of om gewoon zelf te doen! De verpakking zelf is ook al mooi, het koffertje heeft de vorm van een diamant en het heeft een roze pluche hengsel!

#totum #diamondpainting #meisjes


Gepost op: zaterdag 2 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen