Styropor hart bewerken met de parelpen geplaatst op 18 september 2021

Styropor hart bewerken met de parelpen

Wel eens gewerkt met parelstip pennen? Bewerk er een styropor hart mee!


Dit styropor hart is bewerkt met zwarte metallic verf en diverse kleuren parelpennen!

Heb je wel eens wat gemaakt met parelpennen? Deze pennen zijn een prachtig hulpmiddel om een soort halve parels te creëren op diverse materialen. Denk aan decoratie, kaartjes, vilt, enz. Deze parelpennen zijn van Viva Decor en te koop bij Trixxcreatief

Er zijn diverse mooie en glanzende kleuren. Je kan dus je eigen kleurencombinaties maken! Gebruik ook eens een zwarte ondergrond. Dit geeft een mooi contrasterend effect zodat de parels goed afsteken tegen de donkere ondergrond.

Hieronder heb ik een styropor hart geverfd met zwarte hematiet metallic verf van Viva. Deze verf is perfect dekkend en snel droog. Om een groot hart te bewerken als dit kan je het even op een metalen voetje zetten.

De parels kan je zo opbrengen als je zelf wil. Bij een hart kan je van buiten naar binnen werken in een hartvorm. Er zijn ook patroontjes verkrijgbaar waarbij je een mal het uitgangspunt laat zijn voor je stip patroon. Hieronder een kleine greep uit de materialen die je vind bij Trixxcreatief. Bestel je daar je materialen gebruik dan ook de code: CREAKIDS dan ontvang je een leuke verrassing bij je bestelling!

Om het styropor hart te bewerken gebruik je dus een hobbyverf zoals bijvoorbeeld Viva Decor metallic. Dit breng je op en laat je goed drogen.

Dan kies je de kleuren die je wilt gebruiken. Breng ze in hartvorm aan van buiten naar binnen. Gebruik een soort kleurpatroon zodat een kleur weer terugkeert in het hart.

De parels breng je met een pen aan waarmee je gedoseerd parels kan vormen. Maak de 1e even op een blaadje zodat je kan ervaren hoe het werkt en hoe hard of zacht je in de pen drukt. Kleine parels en grote parels vragen een verschillende druk. Maar al doende leer je zeker ook handigheid hier in te krijgen! Bekijk onder dit blog ook de leuke suggesties om zelf ook extra inspiratie te krijgen! Parelstippen maken is een leuke ontspannende bezigheid en je gaat er vast ook veel plezier aan beleven. Leuk voor verschillende leeftijden en zuinig in gebruik!

Hieronder zie je leuke inspiratie ideetjes met de parelstip pennen!

#parelstippen #parelstippatroon #styropor #hart #vivadecor #trixxcreatief #metallic #diy


Gepost op: zaterdag 18 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *